Bel ons op 0172 - 46 11 00

Ervaringen

Ervaring over Tand of kies trekken bij KIES voor Mondzorg onder Narcose

 *****************************************************************************************************************************************************************************

Toegevoegd door:

image description
Cindy Laatste update: 16/12/2014
Behandeling: Tand of kies trekken Uitgevoerd op: 2014/11/18
Ja, was het waard

Verificaties Cindy

Hoe betrouwbaar is deze ervaring? Lees in ons helpcentrum alles over

Gemiddeld cijfer ervaring

10

Samenvatting van de ervaring

  • Telefonische bereikbaarheid 10
  • Klantvriendelijkheid 10
  • Wachttijden 10
  • Deskundigheid personeel 10
  • De behandeling 10
  • Persoonlijke service 10
  • Algemeen 10
  • Prijs 10

Ik raad deze praktijk aan

 Ervaring omschrijving

16/12/2014

16-12-2014

Door toedoen van me eigen tandarts, niet begrepen worden en behnadeld als een stuk vuil, hier via internet gekomen, ik had woensdagochtend gebeld en ze waren super lief en toonden erg veel begrip, en de dinsdag erop lag ik in de stoel. Ik was erg gespannen was nog nooit onder narcose geweest, ze waren zo lief en begripvol en ruim 2 uur later werd ik wakker en heb er niks van gemerkt. Ben nog wat moe geweest een week maar verder was t super. Ik zou iedereen deze tandarts aanbevelen.

*************************************************************************************************************************************************************************************
Toegevoegd door:
image description
Henk Laatste update: 16/12/2014
Behandeling: Tand of kies trekken Uitgevoerd op: 2014/12/09
Ja, was het waard

Verificaties Henk

Hoe betrouwbaar is deze ervaring? Lees in ons helpcentrum alles over

Gemiddeld cijfer ervaring

9,8

Samenvatting van de ervaring

  • Telefonische bereikbaarheid 10
  • Klantvriendelijkheid 10
  • Wachttijden 10
  • Deskundigheid personeel 10
  • De behandeling 10
  • Persoonlijke service 10
  • Algemeen 9.6
  • Prijs 9.0

Ik raad deze praktijk aan

Ervaring omschrijving

10/12/2014

10-12-2014

Ik was erg bang voor de tandarts door meerdere slechte ervaringen in het verleden. Durfde niet meer naar een tandarts te gaan. Mijn gebit werd slechter en ik kreeg klachten. Heb maandenlang met het internet adres van Kies in Alphen a/d Rijn rondgelopen. Uiteindelijk de stap genomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Hooguit spijt dat ik niet veel eerder dit adres heb ontdekt.. Deze praktijk voelt aan als een warm bad. Ik werd zeer plezierig behandeld. Bijzonder klantvriendelijk, meedenkend en heel goed communicerend. Ik ben uitgebreid onder narcose behandeld en mijn gebit ziet er goed uit. Wat ben ik daar blij mee! Mijn complimenten voor het team van Kies; ik heb mijn vertrouwen en mijn lach door hun aanpak terug. En ook al is het wat verder van mijn woonplaats, ik blijf hier graag periodiek terugkomen. Echt een aanrader! Henk Den Haag

**********************************************************************************************************************************************************************************

Door Mevr. Angelique, toegevoegd op 26-10-2014.

9,7

9,7 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
9,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
9,8 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
9,0 Prijs

Behandeling: complete renovatie boven en onder
Behandeld door: Tandarts melchior
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Ben daar geweest en zeer goed geholpen ! Ben zelf namelijk als de dood voor de tandarts en naalden
Ze hebben daar me onder en boven gebid gedaan deze had ik behoorlijk versloft en moest nu 2x 2uur onder narcose ,maar moet zeggen ben daar super geholpen Bedankt helemaal Top kan weer gewoon eten en drinken.

Door Anoniem, toegevoegd op 02-10-2014.

9,8

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
9,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
9,6 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: Tanden en kiezen trekken t.b.v. plaatsen uitneembare prothese
Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa en team
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Was de tandarts en zijn assistente uit mijn jeugd maar zo geweest, dan had ik veel minder angst gehad.
Onlangs al mijn moed bij elkaar gezocht om deze behandeling te ondergaan.

Vanaf het eerste contact had ik enige rust en veel vertrouwen. Dat hebben ALLE medewerkers in deze praktijk meer dan waar gemaakt. Ik gun iedereen zo’n ontvangst.

Natuurlijk was is bang, maar zij hebben er alles aan gedaan mij op mijn gemak te stellen.
Een tevreden klant mag dat ook best laten blijken dus heb ik mijn blijk van dank met een bloemengroet proberen over te brengen.

Door Anoniem, toegevoegd op 29-09-2014.

9,7

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
8,5 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
9,6 De behandeling
9,5 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: Wortelkanaalbehandeling, 3 kiezen en 4 tanden trekken, vullingen vervangen en reinigen
Behandeld door: Tandarts M. Gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Zeer uitgebreide behandeling onder narcose uitgevoerd. Zowel het traject naar de behandeling toe, als de behandeling zelf prima verlopen. De praktijk is echt onderscheidend waar het betreft klantvriendelijkheid en zorg voor de patient. Echt een aanrader wanneer er veel aan het gebit moet gebeuren. Bij een reguliere tandarts zou dit vele behandelingen vergen. Zal in de toekomst zeker voor KIES kiezen bij uitgebreidere behandelingen.

Door Dhr. j a schouten, toegevoegd op 17-09-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: 4 kiezen laten trekken en diverse tanden en kiezen laten doen
Behandeld door: Tandarts melchior gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Na jaren (23) niet na een tandarts geweest toch de afspraak gemaakt bij kies in Alphen ad rijn .Ik had het nog nooit zo prettig ervaren als bij deze praktijk zeer prettige mensen vakkundig echt top.Je staat er echt op num 1 .Deze mensen advies ik ieder die bang is en al jaren niet na een tandarts zijn geweest alles zo perfect ik ben ze echt heel dankbaar kan nu na jaren weer me zelf zijn lachen eten alles echt geweldig.

Door Mevr. Daphne, toegevoegd op 17-09-2014.

9,9

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
9,5 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
9,8 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: Tanden en kiezen trekken
Behandeld door: Behandelend arts onbekend
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Mijn hemel wat een zenuwen gisteren toen ik er naar toe moest.
Bij mij moest mijn hele boven gebit getrokken worden en dat vond ik heel erg spannend zeker omdat ik een paar maanden geleden dacht voor facings weg te gaan. Helaas na de genomen foto’s bleek ik een veel groter probleem te hebben dan het spleetje tussen mijn voortanden.
Maar nu een dag later kan ik zeggen dat het mee gevallen is. Ik ben er bij lange na niet natuurlijk.
Maar wat een lieve en zorgzame mensen daar. Helemaal top, vanaf het voortraject tot nu een dag er na.
In 1 woord geweldig, tenminste niet zo’n tandarts fabriek. Maar een menselijke benadering!! Top, dank jullie wel!

Door Mevr. Miriam, toegevoegd op 14-08-2014.

8,7

9,0 Telefonische bereikbaarheid
9,0 Klantvriendelijkheid
9,0 Wachttijden
9,0 Deskundigheid personeel
9,0 De behandeling
8,5 Persoonlijke service
8,2 Algemeen
8,0 Prijs

Behandeling: Vullingen en kies getrokken
Behandeld door: Tandarts Melchior
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Het is me allemaal meegevallen..
Was zo weer voorbij en in de uitslaapkamer. Alles netjes en goed verlopen, een paar dagen last gehad van mijn keel vanwege het buisje maar verder geen pijn.

Door Mevr. M.Vogels, toegevoegd op 12-08-2014.

9,7

9,9 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
9,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
9,0 Prijs

Behandeling: kies trekken
Behandeld door: Behandelend arts onbekend
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

echt ideaal voor mensen met angst voor de tandarts. Snel een plaats beschikbaar voor behandeling, vriendelijke mensen, correct, duidelijk en kundig ! TOP

Door Anoniem, toegevoegd op 04-08-2014.

9,9

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
9,8 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: nieuwe vulling afgebroken voortanden
Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Onze dochter is vorige week onder narcose behandeld voor haar deels afgebroken voortanden. Dankzij de mooie composiet vullingen ziet ze er weer goed uit. Wat fijn is aan deze praktijk: er heerst een enorme rust, ze hebben aandacht voor je en je kunt er snel terecht. De begeleiding is erg goed, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Onze dochter was erg bang, maar iedereen had veel geduld. Tijdens de behandeling werden wij steeds op de hoogte gehouden. De volgende dag werden we netjes gebeld hoe het met haar ging. Hoewel het nog een beetje gevoelig is, heeft ze verder nergens last van gehad.

Door Dhr. Peter de Wilde, toegevoegd op 30-07-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: 8 tanden en kiezen getrokken
Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Wat een geweldig team. Heel klantvriendelijk en stellen je echt op je gemak. Graag wil ik jullie een groot compliment geven over de behandeling !

 

 

Door Dhr. M Booms, toegevoegd op 03-07-2014.

9,1

9,4 Telefonische bereikbaarheid
9,0 Klantvriendelijkheid
7,5 Wachttijden
9,3 Deskundigheid personeel
9,8 De behandeling
8,5 Persoonlijke service
9,8 Algemeen
8,0 Prijs

Behandeling: Kies trekken + vulling
Behandeld door: Behandelend arts onbekend
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Onder narcose kies laten trekken en vulling laten vernieuwen.
Afspraak kon snel gemaakt worden.

Ervaring KIES voor Mondzorg onder Narcose

Door Mevr. kiki Bickx, toegevoegd op 23-06-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: gaatjes
Behandeld door: Behandelend arts onbekend
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Super praktijk mijn dochtertje van 5 is afgelopen zaterdag geholpen aan 3 gaatjes het is daar erg rustgevend en we voelde ons op ons gemak ben blij dat mijn dochtertje van der kiespijn af is en moest ze ooit nog is tandproblemen krijgen komen wij hier zeker terug ze zijn hier zo vriendelijk en proberen je echt gerust te stellen een dikke 10+ verdiend deze praktijk we konden snel terecht en hebben vanmorgen nog gebeld hoe het nu ging met mijn dochtertje een dikke duim voor kies voor mondzorg onder narcose!!!

Ervaring KIES voor Mondzorg onder Narcose

Door Dhr. Nick Klaassen, toegevoegd op 23-06-2014.

9,3

9,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
Wachttijden
9,3 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
8,8 Algemeen
8,0 Prijs

Behandeling: tand trekken, 7 vullingen, reparatie gebroken voorstanden
Behandeld door: Tandarts volledig team
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Geweldige praktijk. De uitstraling en de service is uitmuntend, waardoor er direct een gevoel van vertrouwen op komt. De tandarts en zijn team hebben mij uitstekend geholpen en begeleidt!


Door Dhr. Frank Slingerland, toegevoegd op 29-05-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: Groot schalig onderhoud
Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Donderdag kiespijn, Vrijdag dikke wang, Zaterdag paniek en intake aangevraagd. direct contact. Maandag intake, Dinsdag volledige behandeling van 3 uur. Woensdag weer aan het werk! Ze denken met je mee, behandelen je als mens ( niet als klant. ) Steunen je bij alles en laten de keuzes volledig bij jou als patient. Ze werken ontzettend efficient en iedereen is supervriendelijk. De praktijk is modern, netjes en schoon. Mijn ervaring met hen was geweldig. (en ben vanaf nu vaste klant.)

 

Door Dhr. ronald van der veer, toegevoegd op 12-05-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: alles laten trekken
Behandeld door: Tandarts Melchiot
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Super behandeld alles laten trekken totaal geen pijn en een super service zelfs op zaterdag. Zeer vriendelijk personeel.
Werden zelfs maandag terug gebeld hoe het nou ging

 

Door Mevr. Gasseling, toegevoegd op 18-03-2014.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid
10,0 Klantvriendelijkheid
10,0 Wachttijden
10,0 Deskundigheid personeel
10,0 De behandeling
10,0 Persoonlijke service
10,0 Algemeen
10,0 Prijs

Behandeling: afgebroken/ verdwenen vulling en enkele nieuwe vullingen
Behandeld door: Tandarts Femke Wondergem
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Afgelopen donderdag telefonisch contact gehad, gisteren intake, vandaag behandeld.

Zeer meelevend en professioneel team. Ook al voel je niets onder narcose, je blijft zenuwachtig voor de behandeling.

Bedankt tandarts Femke, nauwkeurig en specialistisch.
Ik moet nog wel moed verzamelen voor de behandeling bij de endodontoloog!

Ria, je bent een fijn en sympathiek mens. Een verademing bij binnenkomst en aan de telefoon.

Jullie hebben een mooie kliniek met een goed team.
Hou het wel kleinschalig en ga er geen massaproductie van maken. Dit is waar de mensen voor komen.

Kortom een tevreden cliënt, ik zal jullie zeker aanbevelen in het Zeeuwse land.

Hartelijk bedankt,
vriendelijke groeten,
Ellen Gasseling

Door Mevr. Bianca B, toegevoegd op 03-02-2014.

10,0 Telefonische bereikbaarheid 10,0 Klantvriendelijkheid 10,0 Wachttijden 10,0 Deskundigheid personeel 10,0 De behandeling 10,0 Persoonlijke service 9,8 Algemeen 10,0 Prijs

Behandeling: 2 verstandskiezen verwijderen
Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa
Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Bij de eerste stap (inteekgesprek) die ik in de kliniek zette wist ik dat het goed zat.
Alles klopt daar binnen. De vriendelijkheid viel mij in het bijzonder op maar ook de sfeer&uitstraling van de hele praktijk. Het is over alles nagedacht zodat men zich op z’n gemak voelt.
Bij mij moesten er 2 verstandskiezen uit, waarvan een moeilijker te verwijderen was.
Uiteraard voor totale narcose gekozen. Ben zeer professioneel geholpen, het personeel is zeer deskundig en vooral lief (Ria is zooooo lief!) en ze nemen alle tijd voor jou. Op zaterdag geholpen, ideaal! In het weekeinde tijd om bij te komen.
Ik wil aan het hele team die mij geholpen heft, hartelijk bedanken; woorden komen mij tekort.
Deze kliniek is 1000% een aanrader, ze krijgen van mij een dikke 10 en…een zeer warme douche!

 

Door Dhr. Y. Visser, toegevoegd op 15-10-2013.

10,0

10,0 Telefonische bereikbaarheid 10,0 Klantvriendelijkheid 10,0 Wachttijden 10,0 Deskundigheid personeel 10,0 De behandeling 10,0 Persoonlijke service 9,8 Algemeen 10,0 Prijs

Behandeling: 10 vullingen en 2 afgebroken kiezen verwijderen Behandeld door: Tandarts Melchor Gaddella Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Al jaren ben ik niet meer naar de tandarts geweest, ik had in het verleden verschillende slagers als tandarts. In mijn mond werkte de lokale verdoving niet wanneer ik behandelingen moest ondergaan, door deze traumatische ervaringen ging ik niet meer naar de tandarts. Hierdoor had ik door de jaren heen meerdere ontstekingen en heb ik 2 maal eerder in het ziekenhuis onder narcose 6 kiezen laten verwijderen die door de jaren heen waren afgebroken. Nu kreeg ik in augustus j.l. wederom pijn maar ik besefte mij dat ik niet nog een keer naar het ziekenhuis wil om allemaal kiezen te laten trekken, 2 kiezen waren inmiddels wel afgebroken dus die moesten er sowieso uit. Ik had nog andere kiezen met allemaal gaten en die zouden er dan dus ook “preventief”uit moeten tijdens een narcose behandeling in het ziekenhuis. Ik kwam terecht bij Kies voor Mondzorg onder Narcose; de ideale oplossing; die 2 afgebroken kiezen eruit laten halen en tijdens de behandeling ook andere kiezen laten vullen. Op de eerste afspraak kreeg ik een advies voor de behandeling en de prijs valt hartstikke mee als je kijkt wat je er voor terugkrijgt qua service en vakmanschap. Gisteren ben ik onder narcose geholpen, er was ruim gecalculeerd qua tijd, ik had 2 uur narcose gepland met mogelijk nog een extra uur; dat derde uur is niet nodig aangezien alles in één behandeling is gelukt. Deze praktijk krijgt van mij een dikke 10! Indien iemand een grote angst heeft voor de tandarts of de behandelingen? ga naar Kies voor Mondzorg onder narcose. Ik heb behalve een stijf gevoel in mijn mond totaal geen pijn gehad en het ziet er keurig uit allemaal. Hoewel mijn angst voor de tandarts en behandelingen blijft; behandeling is mogelijk onder narcose waardoor ik niet over een paar jaar met een kunstgebit hoef te lopen maar mijn eigen gebit kan blijven behouden.
Een aanrader en de oplossing voor mensen met angst of bij wie de verdoving niet optimaal werkt bij de gewone tandarts.
Aan het hele team dat mij geholpen heeft olv Melchior Gaddellaa wil ik zeggen; vriendelijk bedankt en jullie hebben mij mijn lach weer teruggegeven.

11-10-2013

Behandeling: verstandskiezen, wortelkanaalbehandeling en vullingen Behandeld door: Tandarts Melchior Gadellaa Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Via vrienden werd ik geattendeerd op deze praktijk ivm angst. Ontzettende angst voor de tandarts weerhield mij ervan om al jaren niet meer te gaan. Mijn omgevingen had het over om in therapie gaan maar dat zag ik totaal niet zitten. Na lang twijfelen de moed verzameld te hebben een intake afspraak gemaakt. Wist niet wat me overkwam. Eindelijk een tandarts die mijn angst niet begalatiseerde maar er begrip voor had. Ruim de tijd voor me nam. Ook de assistentes waren zo lief en alles ging op een hele rustige manier. Er moest veel gebeuren maar ik was wel optijd. Ik kon mijn eigen gebit nog redden. De tandarts heeft voor mij een behandelplan opgesteld en een begroting. Mijn vertrouwen was zo groot dat ik ook direct een afspraak heb gemaakt voor de week daarna. Vorige week ben ik geholpen. Een behandeling van 2 uur waarin alles is gedaan wat er moest gebeuren. Niets gevoeld, ben zo blij. Mijn gebit ziet er weer prachtig uit, ik durf weer te lachen. De dag naar de behandeling werd ik gebeld door de praktijk hoe of het met me ging, nou echt super. Zelf heb ik geen tandarts meer maar Kies voor mondzorg heeft voor mij contact opgenomen met een tandarts in mijn woonplaats en daar ga ik nu naar toe voor controles. Ik weet nu dat alles is gedaan en durf die stap wel te zetten vooral omdat ik weet dat wanneer er in de toekomst toch nog wat moet gebeuren ik altijd terug kan naar KIES voor mondzorg onder narcose. Lieve mensen ontzettend bedankt. Dankzij jullie hulp kan ik weer lachen en heb geen pijn meer. En ik kan alleen maar zeggen met mensen zoals ik met extreme angst: Kies voor mondzorg onder narcose. Rita vB

Kijkt u ook op www.tandartbeoordelingen.nl voor ervaringen en beoordelingen van onze clienten.

 

26-6-2013

Hallo iedereen van Kies mondzorg,

Vandaag hebben jullie proberen te bellen om te vragen hoe het met me ging.

Helaas kon ik niet opnemen omdat ik alweer vrolijk aan het werk was!

Mijn ‘nieuwe’ (gepimpte) tanden voelen super natuurlijk aan, en voor het eerst in mijn leven heb ik geen last gehad van napijn.

Het gaat heel goed met me, een uur of drie nadat ik naar huis mocht voelde ik al geen effect meer van de narcose en voelde ik me goed genoeg om te koken voor mij en mijn vriend. Het tandvlees boven het behandelde gedeelte is wel nog wat gevoelig maar het voelt aan als een helingsproces in plaats van tandpijn of tandvleesontsteking.

Ik vond het zelfs niet nodig om een paracetamol te nemen voor mijn werk vandaag, en ik heb er geen spijt van gehad.

 

Heel erg bedankt voor deze (bijna fijne) tandartservaring en het vakwerk dat jullie hebben afgeleverd. (en de morele steun bij de balie)

Nadat ik deze behandeling heb afbetaald maak ik een nieuwe afspraak met jullie om het volgende gedeelte te laten saneren.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

Groetjes, G.G.

Door Dhr. noorlander, toegevoegd op 17-06-2013.

10,0 Telefonische bereikbaarheid 10,0 Klantvriendelijkheid 10,0 Wachttijden 10,0 Deskundigheid personeel 10,0 De behandeling 10,0 Persoonlijke service 10,0 Algemeen 10,0 Prijs

Behandeling: afgebroken verstandkies eruit en 3 vullingen vervangen Behandeld door: Tandarts Melchior Gadella Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

Prima en vakkundig geholpen,binnen 5 seconden was ik onder zeil. Ondanks dat het een moeilijk te verwijderen verstandskies was (was afgebroken tot aan het tandvlees) heb ik totaal geen napijn gehad,op zaterdag geholpen en maandag gewoon aan het werk. Voor mensen die twijfelen,ik zou het zo weer doen!!

 

Door Mevr. B .Staal, toegevoegd op 17-06-2013.

 

10,0 Telefonische bereikbaarheid 10,0 Klantvriendelijkheid 10,0 Wachttijden 10,0 Deskundigheid personeel 9,8 De behandeling 10,0 Persoonlijke service 10,0 Algemeen 9,0 Prijs

Behandeling: Trekken van tanden en kiezen bovegebit Behandeld door: Tandarts Melchior Gadella Tandartspraktijk: KIES voor Mondzorg onder Narcose (Alphen aan den Rijn)

deze Tandarst is echt aan te bevelen , heel erg goed geholpen. boven verwachting een super resultaat. ik ga weer lachend door het leven

 

 

Beste mensen,

Graag wil ik jullie bedanken. Ik ben zo ontzettend blij met de hulp die jullie me geboden hebben.

Hartelijk, kundig en professioneel. Top!

Voor het “vervolgtraject”meld ik me absoluut weer bij jullie.

Succes met jullie bedrijf!

Hartelijke groet

Monique van B.

 

Eindelijk GEEN pijn meer

Ik ben zo blij dankzij jullie, kan ik weer lachen en heb ik eindelijk GEEN pijn meer.

Bedankt jullie zijn allemaal top.

Joost van Dam

Lieve mensen van kies

Zo ontzettend bedankt wat jullie voor mij hebben gedaan.
Durf na 15 jaar weer te lachen.

Ben zo gelukkig, dankzij jullie en geen……pijn.

Hans van Beek

Beste medewerkers van KIES voor mondzorg onder narcose

Via deze brief wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp.
Na jaren lang uitstel had ik de moed verzameld om me aan te melden bij een kliniek waar gewerkt werd met narcose. Toen ik na mijn intake daarvandaan kwam waren met name de financiële kosten voor mij  veel te hoog. Door toedoen van een vriend kwam ik bij jullie terecht voor een second opinion.
Zonder dat jullie hier kosten voor berekende kreeg ik een begroting van jullie die ruim 30% lager was dan de andere begroting. Voor mij was dat, mede door het vertrouwen wat jullie mij gaven, de doorslag om me te laten helpen. Mij was wel verteld dat de narcose kosten waren gehanteerd aan de hand van de andere begroting maar dat jullie er van uit gingen dat er minder narcose tijd nodig was.

Van de behandeling weet ik eigenlijk niets meer en ik was blij dat mijn vrouw erbij was in de verkoever kamer anders had ik gedacht dat ik het
niet goed zou hebben gehoord.
In plaats van de 4 uur geplande behandeling (dus 2 behandelingen) had tandarts Melchior mijn hele gebit kunnen renoveren  in 2 uur narcose. Het scheelde mij dus 50% met de eerste kliniek.

Op mijn vraag hoe of dit mogelijk was hebben jullie mij verteld dat Tandarts Melchior al 25 jaar met patiënten werkt onder narcose en daardoor heel veel ervaring heeft. Daarnaast berekenen jullie geen kosten voor verkoever kamer en is het narcose tarief lager.

Mijn gebit ziet er weer prima uit. Volgend jaar kom ik graag bij jullie terug omdat ik heel graag wat kronen wil hebben. Een second opinion heb ik niet meer nodig aangezien ik jullie heel veel vertrouwen in jullie praktijk heb. Heel team van KIES, bedankt, jullie zijn toppers.

René

Aan de medewerkers van KIES voor mondzorg onder narcose.

Mijn tandarts heeft mij naar jullie verwezen i.v.m. ontzettende angst.
Het begon allemaal met erge kiespijn. Dus ondanks mijn angst toch naar mijn tandarts gegaan.
Er bleek een flinke ontsteking bij mij kies te zitten en er moest een wortelkanaal behandeling plaatsvinden.

Panische werd ik toen ik verdovingsspuit zag en ben uit de stoel gesprongen.
na veel praten kwam mijn tandarts met jullie naam tevoorschijn aangezien hij al eerder patiënten naar tandarts Melchior Gadellaa had gestuurd.

Thuis gekomen heb ik bibberend de telefoon gepakt en met jullie gebeld. Een ontzettend vriendelijke Esther stond mij re woord met heel veel begrip.
Ze begrepen mij angst maar ook mij pijn.
Ik moest een vragenlijst in vullen om te kijken of ik überhaupt onder narcose mocht  en zodra ze die hadden ontvangen en goedkeuring hadden gekregen, zouden ze mij terug bellen.

Na nog geen uur werd ik terug gebeld.
Ik kon worden geholpen en wat nog  mooier was ( dit gebeurde allemaal op vrijdag morgen) hadden ze voor mij een oplossing gevonden om zo snel mogelijk van mij pijnklachten af te komen.

Ze konden mij helpen de volgende morgen om 7:00 uur.
Er stonden patiënten voor die dat gepland en de eerste was om 8:30 uur.

Het team was bereid om eerder te beginnen om zo te zorgen dat ik zo snel mogelijk van mij pijn af zou komen.

Zaterdag morgen 6:30 was ik er al met mijn man.
We werden heel ontspannen ontvangen en naar een ruimte gebracht met een open haard, zo knusse en warme uitstraling.

Echt heel erg relax begon ik me te voelen. Om 6:45 werd ik al opgehaald en voorgesteld aan het team dat mij ging helpen.
Tandarts Melchior stelde mij op mijn gemak en vertelde wat hij precies ging doen.

Hij had contact gehad met me tandarts en de foto`s die waren opgestuurd bekeken.

Het gaf me een goed gevoel allemaal en voor ik het wist  sliep ik.
het volgende moment dat ik bewust weet is dat ik in een hele gezellige ruimte zat in een rolstoel met mijn man naast me.
Ik had geen pijn wat een heerlijke ervaring was.

Om 9:00 zat ik in de auto. Thuis ben ik even lekker naar bed gegaan maar om 14:00 was ik wakker.

Heerlijk kopje sop gegeten en het allerbelangrijkste…geen pijn.

Lief team van kies…..ontzettend bedankt voor al jullie goede zorgen, wat ben ik blij dat ik bij jullie mocht komen.
Ik kan alleen maar iedereen aanbevelen om met angst naar jullie te gaan

Bedankt
Evelien

Lieve mensen van KIES,

Via dit meisje aan de voorkant, willen wij symbolische aangeven hoe dankbaar ons dochtertje is.
Omdat ze nu geen pijn meer heeft aan haar kiesjes.

Dank jullie wel voor de fantastische informatie, begeleiding en behandeling.

Een uitkomst voor kinderen waarbij een ingrijpende ingreep moet plaats vinden.

Nogmaals bedankt.
Hilda en Jan en uiteraard Maaike

Geen centje pijn gehad.

Vorige week hebben jullie mij geholpen, was erg bang en mijn verstandskiezen moesten er echt uit.
Had hier geel veel last van. Via vrienden die bij jullie waren geweest en zeer tevreden waren, heb ik jullie gebeld.

Wat een goede keus! De vriendelijkheid, de ervarenheid, de gezelligheid ( klinkt misschien raar om dat te zeggen maar was gewoon gezellig bij jullie)
echt super!

Ben nu geholpen en zonder verstandskiezen. Geen centje pijn gehad.

Wil nu graag verder met mijn gebit en een aantal kronen.

Maar dan wel bij jullie. Dus tot de volgende keer!

Bedankt allemaal van kies voor mondzorg onder narcose

Jeatine


Bel