Bel ons op 0172 - 46 11 00

Team

Melchior Gadellaa

Functie: Tandarts, Implantologie.

Tandarts en eigenaar van KIES voor mondzorg onder narcose, Dutand Tandheelkundig centrum en Parodontologie en implantologie Alphen aan den Rijn. Met ruim 27 jaar ervaring als tandarts, waarvan nu ruim 12 jaar als Narcosetandarts in Nederland, mag wel gesteld worden dat Melchior zich de meest ervaren Narcosetandarts van Nederland mag noemen. Specialisatie in kroon/ brugwerk en grote saneringen.

Rick van Beest

Functie: Mondzorgkundige gespecialiseerd in parodontologie.

Rick is ons team in 2013 komen versterken en heeft inmiddels een bekende naam betreffende zijn specialisatie parodontologie.

Arman Salim

Functie: Tandarts.

Specialisatie: Tandarts allround. Op de woensdagen is Arman werkzaam in onze praktijk.

Ria Gadellaa

Functie: Praktijk manager.

Ria is praktijk manager. Op de narcose dagen is Ria tevens gastvrouw en begeleid Ria de patiënten van Melchior de Narcosetandarts en de begeleiders van de patiënten.

Esther Vonk

Functie: Preventie assistente.

Esther werkt sinds 2008 samen met Melchior de Narcosetandarts als allround assistente. Sinds 2014 is Esther tevens onze gediplomeerde preventie assistente. Esther is tevens ons aanspreekpunt binnen de praktijk voor onze implantologie behandelingen.

Babette Schutte

Functie: Algemeen assistente.

Babette werkt sinds 2011 samen met Melchior de Narcosetandarts, als allround assistente. Naast het assisteren van onze tandartsen en mondzorgkundige, is onze enthousiaste Babette ook ons aanspreek punt bij de Balie.

Minouche van der Kooij -Winters

Functie: Algemeen assistente.

Minouche is ons team komen versterken als duizendpoot. Is het niet gastvrouw, dan staat ze wel aan de zijde van Melchior de Narcosetandarts, of vindt u haar aan de balie om al uw afspraken in te plannen.

Jacinta Straver

Functie: Algemeen assistente.

Jacinta is bij ons werkzaam sinds 2014 als algemeen assistente. Op de woensdagen en op de zaterdagen vindt u haar in de behandelkamers als assistente van de tandartsen.

Stefan Ter Riet

Functie: Anesthesioloog.

Stefan Ter Riet werkt sinds 2008 samen met Melchior de Narcosetandarts en is anesthesioloog in het Alrijne Ziekenhuis te Leiden.

Peter Ter Riet

Functie: Anesthesioloog.

Peter ter Riet werkt sinds juli 2006 samen met Melchior de Narcosetandarts en is Anesthesioloog in het Alrijne Ziekenhuis te Leiden.

Johan Brilman

Functie Anesthesioloog.

Johan Brilman werkt sinds 2012 samen met Melchior de Narcosetandarts. Johan is naast onze praktijk ook vaak te vinden als Anesthesioloog bij de defensie en andere privé klinieken.

Jeroen Vrolijk

Functie: Anesthesie medewerker.

Jeroen versterkt ons team sinds 2013. Ook de inkoop van de anesthesie afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van Jeroen.

Leon Robberegt

Functie: Anesthesie medewerker.

Leon is sinds 2014 bij ons team. Naast Anesthesie medewerker is Leon ook Sedatie praktijk specialist en BLS instructeur.


Bel