Dé oplossing voor uw tandartsangst: de anesthesia dentist

“Anesthesia dentist?” horen we je denken. “Wat is dat?”

Ben jij iemand bij wie het angstzweet uitbreekt al enkele dagen voor je geplande tandartsbezoek? Heb je knikkende knieën zodra je een voet binnen zet bij de tandarts? Word je misselijk van angst zelfs op het moment dat je telefonisch een afspraak wil maken? Of stel jij je tandartsbezoeken steeds uit, met alle gevolgen van dien?

Als je je herkent in één of meerdere van bovenstaande scenario’s, lees dan zeker verder over wat een anesthesia dentist voor je kan doen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Waarin onderscheidt de anesthesia dentist zich van andere tandartsen?

Voor welke behandeling je ook komt: bij de tandartspraktijk onder narcose, gebeurt dit terwijl jij lekker slaapt.

Voor de behandeling brengen we je in een diepe slaap, waardoor je niets voelt en geen last hebt van de ongemakken die bij zo’n behandeling komen kijken: geen stijve nek of kaken, geen ongemak doordat je niet weet naar waar te kijken terwijl de tandarts zo over je heen hangt, geen verveling, etc.

Het in slaap brengen gebeurt uiteraard door een anesthesioloog. Hij zal tijdens de behandeling waken over je vitale functies, zodat onze tandarts zich volledig kan focussen op de behandeling. Nadien kan je rustig weer bijkomen in onze ontwaakkamer en is dat gaatje gevuld zonder dat je er ook maar iets van gemerkt hebt. Zalig, toch?

Voor wie is de anesthesia dentist interessant?

Zoals je hierboven al kon lezen is een bezoek aan de narcose tandarts interessant bij elke vorm van angst, bij jezelf of bij je kind. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe klein je angst is.

Een bezoekje aan de anesthesia tandarts is bovendien zeker te overwegen voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking of bij complexe gebitsproblemen die een tijdsintensieve behandeling vereisen.

Welke behandeling kan je ondergaan bij de anesthesia dentist?

Bij ons kan je terecht voor alle gangbare medische behandelingen waarvoor je naar de tandarts zou gaan. Denk hierbij aan de behandeling van ontstoken tandvlees, het herstellen van gaatjes en tandbederf, het ontzenuwen van tanden, enz.

Wij kunnen je ook helpen bij zaken die met het uiterlijk van je gebit te maken hebben, zoals tandverkleuringen, missende tanden, ongelijke of scheve tanden.

Twijfel je of je met een bepaald gebits- of mondprobleem bij ons terecht kan? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen, wij antwoorden graag op al jouw vragen.

Zet vandaag de eerste stap naar stressvrije mondzorg!

Vraag nu een vrijblijvende prijsofferte aan of neem rechtstreeks telefonisch contact met ons op als je nog vragen hebt of graag een afspraak maakt voor een intake.