KIES

Behandeling

Onze behandelingen

Durft u niet meer naar de tandarts vanwege angst voor de tandarts? U kunt bij ons voor diverse behandelingen terecht. Voor mondzorg onder narcose tot esthetisch tandheelkunde, een parodontitis behandeling en meer.

Narcose Tandarts

Ervaar angstvrije tandheelkundige zorg met onze gespecialiseerde narcose tandartsen, waarbij uw comfort en welzijn onze hoogste prioriteit zijn.

Parodontitis

Voor professionele behandelingen en preventieve zorg van parodontitis, vertrouw op onze deskundige tandartsen om uw tandvlees en mondgezondheid te optimaliseren.

Narcose behandeling voor kinderen

Geef uw kinderen een zorgeloze tandartservaring met onze kindvriendelijke narcosebehandelingen, zorgzaam ontworpen om hen op hun gemak te stellen.

Esthetisch tandheelkunde

Ontdek de kunst van esthetische tandheelkunde, waar we een stralende glimlach creëren en uw zelfvertrouwen vergroten met onze op maat gemaakte behandelingen.

Gebitsrenovatie

Herstel uw glimlach in volle glorie met onze deskundige gebitsrenovatie, waarbij we innovatieve technieken gebruiken om uw tanden weer in topconditie te brengen.

Gebitsonderhoud

Houd uw mond gezond en stralend met ons uitgebreide gebitsonderhoud, ontworpen om preventieve zorg en regelmatige controles te bieden voor een langdurig gezond gebit.

Ja, stuur mij vrijblijvende informatie!