Deskundigheid KIES

De tandartspraktijk van KIES is gespecialiseerd in narcosebehandelingen. Onze tandartsen hebben hier al jarenlange ervaring mee.

Wij doen dat er niet naast of bij, maar richten ons volledig op tand- en mondzorg onder narcose. Dat is een veilig gevoel voor iedereen die bang is voor de tandarts. Als u dit wenst, kunt u ook altijd bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke vragen over narcose te stellen.

Onze narcosetandartsen hebben in onze praktijk in Alphen aan den Rijn een professioneel team van specialisten om ons heen verzameld. De anesthesiologen en anesthesie-assistenten die werkzaam zijn bij KIES hebben allemaal vele jaren ervaring in ziekenhuizen en klinieken. Zij begeleiden u deskundig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor eventuele risico’s.

De behandeling onder narcose vindt in onze tandartspraktijk plaats, in een behandelkamer zoals u die kent van de gewone tandarts. Alleen is deze ruimte bij ons uitgerust met de modernste apparatuur om u veilig onder narcose te kunnen behandelen. Wij bewaken en reguleren uw vitale functies voortdurend, zoals de bloeddruk, hartslag, zuurstofconcentratie en ademhaling.

De narcose wordt toegediend via een infuus in uw arm of hand. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst met een kap in slaap te vallen, waarna pas het infuus wordt ingebracht. Dit is een goede oplossing voor kinderen met angst voor de tandarts. Wanneer u zelf ook bang bent voor naalden of voor het infuus, dan kunt u dit van tevoren met de anesthesioloog van KIES bespreken.

Na afloop van de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen, alvorens u weer onder begeleiding naar huis gaat.